Nieuwbouw

Uw gehele nieuwbouw verzorgen wij in samenwerking met diverse plaatselijke ondernemers / collega’s. Een langdurige en betrokken samenwerking vinden wij belangrijk, daarom werken wij graag met lokale partijen samen.

Werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren, zoals installatie werkzaamheden, loodgieterswerk, schilders en stukadoors huren wij in, waarbij wij de regie houden en het project coördineren.

Veel voorkomende nieuwbouw werkzaamheden zijn het plaatsen van een aanbouw, de uitbouw/uitbreiding van uw keuken, een nieuwe schuur (van hout of gemetseld). Maar ook voor het plaatsen van Douglas veranda’s met of zonder glasschuifpui bent u bij ons aan het goede adres.

Welke nieuwbouw plannen u ook heeft, wij gaan graag met u in gesprek om tot een mooi resultaat te komen.

Restauratie/renovatie

Ons hart gaat sneller kloppen van de restauratie van oude woningen en schuren met authentieke materialen zoals gebinten van eiken of Douglas. We genieten van metselwerk met oude of restauratie stenen, plaatsen graag authentieke stalramen. EN als we dan toch bezig zijn herstellen we de oude ramen, of plaatsen nieuwe ramen met hr++ glas. In nieuwe of bestaande kozijnen, natuurlijk nemen we ook de deuren mee en plaatsen we een dakkapel voor extra licht en ruimte. En die moderne badkamer in uw volledig gerenoveerde woning past natuurlijk helemaal in de stijl.

“Kortom; u heeft een oud pand, wij maken er uw droom woning van!”

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van gebouwen, bedrijfspanden, scholen en woningen bent u bij Timmerbedrijf Bos aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van hang en sluitwerk, het plaatsen van veiligheidssloten, het plaatsen paniek sluitingen of het herstellen kozijnen, boeidelen, het afhangen van deuren en ramen voor al deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. En, natuurlijk ook voor alle andere klussen, zoals het herstellen van lekkages.

Afbouw

Bij afbouw gaan we verder dan ‘de puntjes op de i’. Het gaat hier om het totaalplaatje van stukadoorswerk en tegelen. Van het de badkamer en overige sanitaire voorzieningen tot het maken van alle afspraken met de onderaannemers. Wij coördineren de gehele afbouw van uw woning of bedrijfspand zodat u verzekerd bent van een perfecte oplevering binnen de gestelde tijd en het budget.

Heb jij een renovatieklus?

Neem contact met ons op